<< TIL HANNEKROGH.COM                           << TIL BETTAN.NO


 


I  mai 2010 var det 25 år siden den eventyrlige seieren i Melodi Grand Prix med Bobbysocks og ”La det swinge”. Derfor bestemte Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen seg for at dette jubileet skulle feires med CD-utgivelse med de beste melodiene, samt noen få eksklusive konserter!

LES MER HERPUBLISERT: 20.05.13
Mandag 13. mai inntok Bobbysocks byen Malmö for en eksklusiv opptreden under en stor Grand Prix-fest på utestedet "Moriska Paviljongen". Malmö var som kjent vertsby for årets Eurovision Song Contest, mens "Moriska Paviljongen" var base for Euroklubben hvor Eurovisions-fansen fra hele Europa samlet seg på kvelden etter å ha overvært prøvene i Grand Prix-arenaen.

Les alt om Bobbysocks i Malmö HER

SE BOBBYSOCKS SYNGE "WAITING FOR THE MORNING" HER

SE BOBBYSOCKS SYNGE "LA DET SWINGE" HER

 
PUBLISERT: 11.4.12
Onsdag 11. april var Bobbysocks gjenforent under veldedighetskonserten "Eurovision Reunited" i Newcastle i England. På bildet ser vi Hanne og Elisabeth rett før de skal inn på scenen.

Under den glitrende kvelden fremførte de selvfølgelig "Let It Swing", og de deltok også under ABBA-hyllesten av "Waterloo" sammen med de fleste andre artistene.

Hanne fortalte i et intervju med "Schlagerboys" om da komponist Rolf Løvland spilte "La det swinge" for de første gang:
- Jeg spratt opp og begynte å danse, og så ringte vi til Elisabeth som bodde i Sverige og ropte i telefonen "Her er den"!!
Da Elisabeth hadde hørt den skrek hun ut "Det er en vinnermelodi"!
Og resten er historie...
LES HELE INTERVJUET MED BOBBYSOCKS HER
     
PUBLISERT: 4.01.12
11. april 2012 gjenforenes Bobbysocks for en kveld under et stort Grand Prix-show i Newcastle i England! 
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen har takket ja til gallaforestillingen hvor de bl.a. skal dele scene med Lys Assia (historiens første GP-vinner fra Sveits), Brotherhood of Man (Save Your Kisses For Me) fra England og Luxembourgs vinner fra 1973, Anne Marie David. 

Billettene til showet legges ut for salg 11. januar.     LES MER HER

PUBLISERT: 21.06.11
Bobbysocks overrasket alle da Aksept - senteret for alle berørt av hiv - inviterte til Hagekonsert på Grünerløkka i Oslo for tiende gang tirsdag 21. juni! 
Midt under Bobbysocks-parodien til "Berit Bislett og Muttern" gjorde originalene en uannonsert entre til stående applaus. Hanne og Elisabeth sang "La det swinge" og "Waiting For The Morning", og sørget for en kanonavslutning på konserten som samlet rundt 1500 tilhørere.                                           LES OGSÅ MER PÅ GAYSIR
Foto: Carl Fredrik Olafsen

PUBLISERT: 15.7.10
Hele Halden feiret Bobbysocks' 25 års-jubileum da Hanne og Bettan gjestet TV2-programmet "Allsang på grensen" 14. juni 2010. Jentene mimret fra den ville tiden etter Grand Prix-seieren, og bød publikum på "Swing it, magister'n" og selvsagt "La det swinge". Dessuten fikk publikum høre en av de to låtene som ble nyinnspilt i anledning samleplaten "The Best of Bobbysocks" som kom i midten av mai - nemlig Rolf Løvlands vakre "Thank You".     Foto: Anne Brit Solland               LES MER HER

PUBLISERT: 19.5.10
– Det er en stor ære å få være på et frimerke. Det kjennes godt å representere en bransje og sjanger, sa Hanne Krogh tirsdag da hun, Elisabeth og Rolf Løvland (bildet) var samlet ved utgivelsen av de nye Grand Prix-frimerkene.
Merkene med Bobbysocks, Secret Garden, Alexander Rybak og Jahn Teigen er nå trykket opp i 35 millioner eksemplarer.
LES MER OG SE VIDEO FRA LANSERINGEN HER                        Foto: Truls Heilo/TV 2

PUBLISERT: 18.5.10
Flere tusen møtte frem på Rådhusplassen for å overvære det storslåtte Grand Prix-showet i regi av Sound of Oslo. Bobbysocks glitret som alltid og var ekstra glad for å kunne synge "La det swinge" nettopp på nasjonaldagen:
– Mange kaller jo «La det svinge» for den andre nasjonalsangen, så det er jo hyggelig å endelig kunne synge den på 17. mai, sa Hanne Krogh til TV2-nyhetene. Senere på kvelden opptrådte Bobbysocks i Nansenparken på Fornebu.
SE TV2-INNSLAG HER              LES OGSÅ HER             Foto: Martin Berg-Isaksen/TV 2

PUBLISERT: 17.5.10
Da «Over the Rainbow» og «La det swinge» runget ut av høytalerne med Hanne Krogh og Elisabeth Andreasson bak mikrofonene, steg stemningen i taket på Pride Cruise lørdag kveld.
– Vi har i overkant av 500 påmeldte, og Bobbysocks leverte åtte ganger mer enn de hadde lovet, sier styreleder i Skeive dager, Stein Runar Østigaard til Blikk.no
LES MER OG SE FLERE BILDER HER                             Foto: Margarethe Standberg

PUBLISERT: 9.5.10
Det kokte i Bergen sentrum da Nordiske Mediedager inviterte til Grand Prix-show på Festplassen. Bobbysocks var i stor-form og bød Bergenserne på "Waiting For The Morning" og selvsagt "La det swinge". Senere på kvelden var de med i "Gullruten" på TV2.                                                  SE LINK PÅ YOUTUBE FRA GULLRUTEN HER
LES MER HER                                                                            Foto: Ellinor Sandvik

PUBLISERT: 5.5.10
Bobbysocks er blant artistene i TV- showet "Gullruten" i TV2 lørdag 8. mai! Hanne og Elisabeth deltar tidligere på dagen under Bergens egne Grand Prix-show fra Festplassen, men dukker så opp som musikalske gjester i TV2-showet fra Grieghallen som har sendestart kl. 21.40.

LES MER HER 

PUBLISERT: 27.4.10
Bergen inviterer til folkefest på frigjøringsdagen 8. mai med Bobbysocks og Grand Prix-show på Festplassen. Tor Endresen leder showet der publikum bl.a.  skal få lære seg Eurovision-dansen som skal danses i pausen under årets internasjonale finale.

Endresen avslører også at Bobbysocks kommer til å fremføre en av sine to nye låter for første gang på Festplassen og legger til: "Det skal bli et kjempeshow, en folkefest slik bare bergenserne kan få til!"

PUBLISERT: 22.4.10
Bobbysocks topper artistlisten når det europeiske Grand Prix-nettstedet ESCToday.com inviterer til stor 10 års-jubileumsfeiring på "Latter" i Oslo fredag den 28. mai. Dette er dagen før Eurovision Song Contest skal sendes fra Norge. 

Denne konserten blir en av de få eksklusive konsertene Bobbysocks gir i forbindelse med 25 års-jubileet sitt og utgivelsen av samleplaten "The Best Of Bobbysocks".

LES MER HER

PUBLISERT: 15.4.10
Tirsdag 13. april var Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen gjester i NRKs "Nitimen" i radioen. Her mimret de om den ville tiden på 80-tallet og fortalte om samleplaten som slippes i midten av mai. 
De avsluttet intervjuet med å fremføre en strålende live-versjon av "Swing it, magister´n" sammen med pianisten Petter Anton Næss.
HØR INNSLAGET HER

PUBLISERT: 9.4.10
Hanne Krogh, Elisabeth Andreassen og Linda Eide (bildet) er gjester i første program av "Destinasjon Fornebu" som sendes på NRK1 lørdag 10. april kl. 20.55. 
Dette er et nedtellingsprogram til finalen i Eurovision Song Contest, der hvert program er viet et eget tema og årets bidrag til den internasjonale eurovisjons-
finalen blir presentert i utdrag eller sin fulle versjon.
Programleder er Per Sundnes.

LES MER OG SE PROGRAMMET HER                                      Foto: Tom Hansen/NRK

PUBLISERT: 19.3.10
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen blir det store høydepunktet når Skeive Dager inviterer til "Pride Cruise" på Stena Saga 15. mai.
- Dette blir et kjempespennende cruise og helt i Skeive Dagers ånd. Ved siden av Bobbysocks har vi fått på plass et program som vi virkelig tror vil fenge begge dagene, sier en fornøyd styreleder Stein Runar Østigaard til skeivedager.no
LES MER HER

PUBLISERT: 14.3.10
Bobbysocks glitret i stjerneparaden under finalen i Melodifestivalen lørdag 13. mars. Pauseunderholdningen bestod i en landskamp mellom kjente Grand Prix-stjerner fra Norge og Sverige med bl.a. Shirley Clamp, Åge Sten Nilsen, One More Time,  Alexander Rybak, Kikki Danielsson og Hanne og Elisabeth.
LES MER OG SE HANNES EGNE BILDER FRA KVELDEN HER

Foto: Aftonbladet.se

PUBLISERT: 10.3.10
Bobbysocks deltar i et stjernefyllt pausenummer under lørdagen svenske Grand Prix-finale! Nummeret er lagt opp som en landskamp mellom Norge og Sverige hvor bl.a. Kikki Danielsson tar opp kampen mot Hanne og Elisabeth mens The Poodles kommer til å forsvare den svenske fanen mot hardrockerne i Wig Wam. 
Programmet sendes på SVT1 lørdag kl. 20.00.

LES MER HER

PUBLISERT: 2.3.10
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen går denne uken i platestudio for å spille inn to nye låter som skal være med på samleplaten med Bobbysocks som er planlagt utgitt i midten av april! Det er nå 23 år siden Hanne og Bettan sist spilte inn noe sammen som Bobbysocks, og resultatet vil også bli sendt ut som singel i forkant av CD-platen.
Foto: Se & Hør

PUBLISERT: 20.2.10
Her er Bobbysocks-frimerket! Under et arrangement  i Oslo i går kveld offentliggjorde Posten de fire Grand Prix-frimerkene som skal gies ut i forbindelse med den internasjonale GP-finalen i Oslo i mai. Og det er ikke få konvolutter som kommer til å bli prydet av Grand Prix-frimerkene: - Vi skal trykke opp 35 millioner frimerker, opplyser Elisabeth Gjøme til nrk.no

PUBLISERT: 10.2.10
18. mai kommer endelig CD-platen fansen har ventet på i årevis: "Best of Bobbysocks"! 
I anledning 25 års-jubileet er Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen i full gang med å velge ut de beste Bobbysocks-sangene til denne samle-platen. Mer info følger!

PUBLISERT: 2.2.10
Det er i år 25 år siden Bobbysocks vant Eurovision Song Contest for Norge med "La det swinge", og jubilantene Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh utelukker ikke at de stiller opp i Melodi Grand Prix flere ganger. - Man kan aldri si nei til Melodi Grand Prix, så lenge sangen er god nok. Kommer noen med den rette låten, kan jeg overtales til nesten hva som helst, sier Hanne Krogh til NRK.no.
– Det ble kaos med Alexander Rybak i fjor, men det var kaos i 1985 også skal jeg si deg. Det var jo bare én TV-kanal, og 96 prosent av alle som hadde TV, så på finalen, forteller Elisabeth Andreassen. – Det ble fire travle år etter dette. Vi reiste verden rundt på turné, og deltok i over 40 TV-show. Det var fantasiske år, minnes hun.
Førstkommende lørdag arrangeres den norske finalen i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum. Før det kan du høre Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh snakke om 25-årsjubileet sitt i «MGP Vorspiel» som sendes på P1 klokken 17.03.
LES MER HER                                                             Foto: Inger-Marit Sæby/NRK